O nama

SR 27. MART

SR 27. MART bavi se rezanjem, prodajom i transportom oble i rezane građe, peleta i drveta za ogrev po veleprodajnim cenama. Nakon dugogodišnjeg uspešnog poslovanja, odlučili smo da naše stovarište otvorimo i u Beogradu, sa ciljem da Vam ponudimo drvenu (rezanu) građu vrhunskog kvaliteta.
Na stovarištu 27. mart Petlja Orlovača – IBARSKI PUT 2B očekuje Vas između 200-300 kubika suve i sirove građevinske i stolarske građe svih dimenzija, po najpovoljnijim cenama. Pored rezane građe vrhunskog kvaliteta koja je prirodno sušena, kod nas možete izabrati i drugi građevinski materijal koji će olakšati izgradnju novog ili renoviranje postojećeg objekta

Izdvajamo

Izrada po zahtevu

Osim rezane građe standardnih dimenzija, nudimo mogućnost izrade građe po zahtevu i specifikaciji kupca. Kako bismo uštedeli Vaše vreme, obezbeđen je transport materijala na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, koji je za veće količine besplatan. Otvoreni smo za sve vrste dogovora, a na veće količine odobravamo dodatni popust.Između ostalog, u našem asortimanu očekuju Vas:

  • poluoblice >debljine 25mm, 45mm, 75mm>širine 10cm i 16cm
  • decking za pod > debljina 25mm i 30mm > širine 10cm
  • podne obloge
  • paletirana bukova i čamova drva za ogrev i potpalu
  • pelet > renomiranih domaćih i stranih proizvodjača
  • ostali građevinski materijal


Naše ljubazno i stručno osoblje uvek je tu da Vam pomogne oko izbora adekvatnog materijala za Vaš objekat. Za pelet i drva obezbeđen je istovar električnim viljuškarom. Takođe, vršimo i uslužno rezanje svih vrsta trupaca prema dogovorenim dimenzijama u skladu sa željama kupca.

Dostava do krajnjih potrošača - gradilišta, kuće, placa...